om hyra stuga

vision

“Skapa en hemsida som underlättar för människor som önskar hyra sitt semester-boende och även få tips på olika aktiviteter.”

Idéen till hemsidan hyra stuga föddes när jag blev ägare till domänen hyrastuga.se. Jag har själv tillsammans med min familj både ägt och hyrt stugor likväl lägenheter till våra ledigheter. Min förhoppning är att förbättra och utveckla innehållet på hemsidan utifrån besökares önskemål, tips och synpunkter tillsammans med mina egna idéer och mål.

Smögen

bildernas upphovsrätt

Samtliga bilder som används på hyrastuga.se är bilder som hämtats från pixabay.com. Pixabay ger den som tagit en bild möjligheten att ladda upp sina bilder om den som tog bilden godkänner att bilden används gratis utan krav på upphovsrätten. Samtliga bilder som syns på hyrastuga.se är bilder där fotografen fått en symbolisk summa som tack.

friskrivning - länkarnas funktionalitet

Ibland kan det hända att en länk slutar att fungera och då kommer vi att försöka ordna det så snart vi fått vetskap om problemet. Vi länkar till olika sidor i syfte att underlätta för besökaren av hyrastuga.se och tar inget ansvar för innehåll eller felaktigheter på länkade sidor.